Supper varmer dejligt i en kold tid og disse tre versioner er tilmed nemme at lave. Dette er mine bud på en klassisk tomatsuppe, en cremet kartoffel-/porresuppe og en krydret hokkaidosuppe.
Spicy tomatsuppe
Tomatsuppe er perfekt “comfort food” og plejer både snotnæser, ømme halse og sultne maver. Selvom opskriften er med friske tomater, kan du også sagtens erstatte dem med tomater fra dåse for en hurtigere og lettere opskrift.
Kartoffel-porresuppe med bacon og purløg
Som det måske fremgår af disse tre suppevarianter, så elsker jeg blendede og cremede supper. Denne opskrift på en klassisk porre-/kartoffelsuppe er altså også blendet og tilmed smagt til med smøreost, og den smager altså ret godt, hvis jeg selv skal sige det!
Krydret hokkaidosuppe
Denne krydrede suppe på hokkaido kan også sagtens laves på almindeligt græskar. Den er smagt til med chili og ingefær, samt frisk timian, men du kan også variere den med fx kokosmælk eller appelsinsaft.
No Comments